Hobbyjournaal 187

0
89
Hobbyjournaal 187
Hobbyjournaal 187

Wij willen je graag inspireren met dit Hobbyjournaal. Hobbyjournaal is de meest gelezen Hobbykrant van Nederland en België en in iedere uitgave vind je diverse creaties gemaakt door onze creatieve ontwerpers. Alle projecten zijn voorzien van handige werkbeschrijvingen, patronen of stap-voor-stap foto’s. Verder vind je workshopvideo’s, puzzels, columns, acties en meer. Ook  houden we je op de hoogte van nieuwe producten, trends en technieken.

In iedere uitgave vind je een kortingsbon voor aanschaf van een populaire Die uit de nieuwste collectie. Het Hobbyjournaal verschijnt in een maandelijkse uitgave en is verkrijgbaar bij jouw favoriete hobbywinkelier. Deze maand in het Hobbyjournaal:

De nieuwe kerstcollectie van Amy Design: Nostalgic Christmas, ook van Amy Design de prachtige Amazing Owls en alvast een vooruitblik naar de nieuwe bloemencollectie van Jeanine’s Art The Colours of Winter. Als Special in dit Hobbyjournaal vind je 10 mannenkaarten. Natuurlijk tref je in deze uitgave ook de bijdragen aan van Marianne Design, Anna Gretha Design, JEJE Produkt en Yvon’s Art.

Acties:

  • Gratis knipvel CD11561-HJ18701 – Warm Christmas bij aankoop van Hobbyjournaal 187
  • Gratis Hobbyjournaal 187 en knipvel CD11561-HJ18701 – Warm Christmasbij aankoop van ADD10224 Hanging Snowflakes uit de collectie Nostalgic Christmas van Amy Design
  • € 1,- korting op de Amy Design Die ADD10222 Hanging Christmas Bells met de kortingsbon op pagina 3

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.